Veselīgi, garšīgi un krāsaini
Dizaina un tehnoloģijas stundās visi 2. un 3. klašu skolēni mācījās gatavot vienkāršus un garšīgus ēdienus, rotaļīgā veidā apgūstot gatavošanas pamatus.
Sākumā skolēni zīmēja maizītes skici. Tad sekoja radošo maizīšu gatavošana, prezentēšana, degustēšana, izvērtēšana. Maizītes tika gatavotas pārdomāti, izvēloties veselīgus un kvalitatīvus pārtikas produktus. Bērni mācījās droši un kārtīgi strādā ar virtuves piederumiem, ievērot galda kultūras normas. Iemācījās sakārto savu darba vietu. Nodarbības beigās visi prezentēja savu darbu kopīgā maltītē. Rūpīgi pagatavotās maizītes bija apetīti rosinošas.
Skolēni prot arī pagatavot augļu salātus, prot dārzeņus un augļus šķirot, mazgāt, mizot, sasmalcināt
Bērni
darbojās vecumam un interesēm pielāgotās darbnīcās, kurās katrs bērns atrada
kaut ko sev tīkamu. FOTO